Home » Olga Willemsen Rapid Transformational Hypnotherapy and Coaching

Olga Willemsen

Transformationele Hypnotherapie en Coaching

Olga Willemsen is een gecertificeerde Hypnotherapeut, Rapid Transformational Therapist, en Transformationeel Coach – hier om je te begeleiden bij de meest complexe en moeilijke zaken van het leven.

Olga heeft een Ph.D. in de Natuurwetenschappen en werkte vroeger in onderzoek en ontwikkeling. Door haar academische achtergrond heeft ze een diep wetenschappelijk inzicht in de geest, persoonlijke transformatie en het genezingsproces.

Olga biedt Transformationele Hypnotherapie en Coaching in het Nederlands, Engels, Duits, en Russisch.

Transformationele Hypnotherapie

Hypnotherapie is een effectieve behandeling voor snelle en langdurige resultaten. Het is een onderscheidende therapeutische benadering gebaseerd op neurowetenschap, waarbij de meest gunstige principes van hypnotherapie, psychotherapie, NLP (neuro-linguïstisch programmeren) en CGT (cognitieve gedragstherapie) worden gecombineerd.


Transformationele Hypnocoaching

Mijn cliënten hebben het meeste baat bij een combinatie van een hypnotherapie sessie gevolgd door transformationele hypnocoaching. Zo’n structuur stelt je in staat om de oorzaak van het probleem te helen, maar ook om een diepgaand begrip van je geest te krijgen.

Je ontwikkelt een nieuwe houding ten opzichte van de meest complexe zaken van het leven en leert effectieve hulpmiddelen om je geest als bondgenoot te gebruiken bij het bereiken van je doelen en dromen.


Werken met het Onderbewustzijn

Ons handelen en gedrag wordt tot 90% onbewust gedreven. Dat is de reden waarom als we een bewuste poging doen om ons leven te veranderen (denk aan de goede voornemens voor het nieuwe jaar, gewichtsverlies of het stoppen met slechte gewoonten), de prestaties vaak tegenvallen.

Hypnotherapie is succesvol omdat hij onbewuste gedragspatronen aanpakt. Hypnotherapie maakt gebruik van hypnose, een natuurlijke, trance-achtige toestand van je geest.


Voor Wie?

Hypnotherapie en hypnocoaching zijn effectief bij het omgaan met zowel psychologische als fysieke problemen, zoals:

  • Angst- en paniekaanvallen
  • Depressie
  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Slapeloosheid
  • Overgewicht
  • Chronische ziektes en meer

Kinderen reageren uitzonderlijk goed op hypnotherapie.


Deze opmaak zorgt voor duidelijke secties, benadrukt belangrijke termen, en maakt de tekst overzichtelijk en gemakkelijk te lezen.

NEEM CONTACT MET OP VOOR EEN KENNISMAKING:

Mobiel: 06 15030900

E-mail: info@new-empowered-you.com

Voor meer informatie kijk ook op:
www.new-empowered-you.com

OF VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN EN WE NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JOU OP: